Píseň pro tebe
Píseň pro tebe
Pro tebe zpívám písničku
na pavučině z měsíčku,
u průzračného rybníčku,
ať máš mé lásky kapičku.
Hvězdičky se na mě smějí,
na obloze dovádějí,
jsou poslové písně mé,
ve snu ji uslyší srdce tvé
Přečteno 485x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Bíša, fire.fly, Franceska.Darness
Komentáře (2)
Komentujících (2)