Klam
Anotace: Ta už je taky staršího data. Byla jsem naštvaná na to, jak se k sobě lidé chovají...
Hlava se motá a myšlenky blouzní,
Noha nohu mine – Tak sklouzni, tak sklouzni!
Do propasti plné černých tlam,
Vždyť realita je jen pouhý klam.
Ach, bolí doteky kyselé,
Mají pravdu blázni v cele.
A svět se točí podle řádu,
Lidé obávají se svého pádu.
A padá každý
A jen sám se vraždí.
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
Komentáře (2)
Komentujících (2)