Chci muset
Rozeznávám tě
pod značkami
vytepaných úsměvů
vyrytých do kůže
mými pohledy
rytmickým dechem
vylitým do oceánu myšlenek
vůní kávy
asociačně spojenou
s tvým jménem
Vím co bych měla
dle přikázání
i pravidel slušného chování
zavedených společností
/asi už není důvod/
a vím co musím
Milovat tě
tou hořkosladkou šťastností
drásajícím nerozumem
nepřiznanými symptomy
bláhové naivity
že jsi jiný než ostatní
/nejsi - vím/
částečně podléhám
i když jen myšlenkami
dotyky
taktně náhodnými
polibky
kradenými
/dávno jsem podlehla
jen k činu
zatím nezbyl čas/
Vyznání dnešního rána
pohladilo
/lživě krásně/
Přečteno 344x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, simsa, Psavec, Vladimír P., smudlinek, J.Švihovský, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)