Taky bych to neviděla jako hřích! No ovšem, pakliže mimo čtení s ní nic....to naštve a člověk by hodil knihy na hořící hranici.
30.11.2007 19:07:00 | Liv
No, vrásky nejsou jenom ze čtení ... a co ten Calvados? Nezbyl ještě?
29.11.2007 16:37:00 | NikitaNikaT.
Ještě, že jsme každý jiný...
ten horory, ten zas rýmy,
ten pohádky, tamten sci-fi...
vrásky?
vždyť teď máš je i ty,
když se tvé rty začnou smát...
(čte si, mlčí, tak buď rád...;o)))
29.11.2007 12:07:00 | Cecilka