Nic proti, ale todle je trapas... to už by tady asi s takovýmhle uvažováním zbyli jen Amíci :-D
30.11.2007 15:47:00 | Enlightener
básnička skvělá,ale ten "nápad" bych si určitě ještě rozmyslela,tedy pokud píšeš o sobě,nestojí to totiž za to...
29.11.2007 18:11:00 | Kanzy
..no..víš.. ona síla lásky k bližnímu..
..bývá někdy zasazená hodně hluboko v srdcích..
...snad nebude tak zle.. :-)
28.11.2007 12:28:00 | isisleo
každý není takový... to si musíš uvědomit. i to, že v životě jsou překážky proto, abychom je překonávali, ne proto, abychom před nimi prchali... rád bych Ti nějak pomohl a dokázal, že život není jen zlo. Přece se najde vždy něco, pro co se můžem smát. hlavu vzhůru. a ty myšlenky potlač a vyžeň z hlavy. přeji mnoho zdaru.
28.11.2007 11:55:00 | Vladimír P.
Těžko říct... jestli právě pro svou přílišnou vztahovačnost a přecitlivělost...
28.11.2007 11:47:00 | Ammazonic