Kdo je kdo
Tenký led
a nášlapná mina
..kdo je kdo..
bláznivá povaha
sněžné dekorace,
interview
několika pravd,
uloupený kůň
bílého faraóna,
skandální radosti
v hledání večerů,
exkluzivní rekviem
pro popelku
..dohra..
v kouzelném domě
u lipové aleje.
Přečteno 307x
Tipy 21
Poslední tipující: fialová, excited, vodnař, Bíša, s.e.n, j.c., spare, Šerpík 1, Severka, WhiteSkull, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)