Anotace: Jako stařena vzpomínám, na celý život a chvíle prožité s maminkou, v podstatě celé stáří je o vzpomínání. A kdo ví, zda-li i po smrti člověk nebude vzpomínat.
Opravdu dobrá báseň.
Je ti 17 néééé?
Všichni buď zemřem nebo zestárnem a zemřem.
Ale...... reinkarnace.......néé?
Nakonec, člověk by měl být šťastný....
no, myslím, že je to možné i ve stáří...
23.10.2005 12:03:00 | Im