Na to se těšim
Tak se těšim
na toho
kdo pochopí
můj svět
A bude milovat
můj smích
-směju se strašně-
A tešim se
až budeme jíst
strašný kombinace
jídel
-já ráda koblihy
s bramborovym salátem-
Hodně se těšim
až budeme
s deštníkem
na baru
pít vodku
a smát se
Potom poběžíme
naboso domů
a nebo
se možná
zastavíme
uprostřed silnice
a budem se líbat...
Existuješ?
Přečteno 363x
Tipy 18
Poslední tipující: Sleepwalker, LisSe, Barunka=o), Emily Winnacott, veronika, W.O.K.O., excited, Bíša, Simísek, qpal, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)