Osamělá
Uprostřed davu si tiše sedíš,
ze svojí bubliny na lidi hledíš.
Porozuješ, zkoumáš,
rozhoduješ, pomáháš.
Sama svou duši schováváš za masku,
nepustíš nikoho na tuhle tajemnou stezku.
Přečteno 444x
Tipy 4
Poslední tipující: Lawondy, Erion Fate, Dračičák
Komentáře (0)