Anotace: Polo-surrealistická hříčka. Já, ve všech barvách a dimenzích
Krása:) Chci tak málo... a přeci někdy chci moc. Taky knihovnice na konci se mi líbila!
29.12.2007 15:07:00 | Liss Durman
je to pěkné... a knihovníci a knihovnice, to jsou tak zvláštní lidi,hmm...
10.12.2007 21:30:00 | Já Esther Ruth
Díky ti. Vzhledem k tomu, že v téhle básni se tak trochu vidím, beru to jako osobní pochvalu (ať žije ješitnost! :-))
09.12.2007 22:09:00 | Lisa.Ginmi