Opilcův dík
V lihu plavala duše má,
bylo mně blbě, až jsem brečel,
pak jsem se zeblil před všema…
Teď ráno při posteli vkleče
děkuji, pane, za ten večer!
Kdo z přátel mých jak rád mě má,
rozeznal jsem v ten večer krátký.
Jedni se smáli, hnusili se,
ti druzí odklízeli zvratky…
Přečteno 363x
Tipy 7
Poslední tipující: seed.misulka, excited, Bíša, Ayla, Martanka
Komentáře (3)
Komentujících (3)