Dáš si trochu repu
někde na sídlišti.
Uděláš pár dřepů,
ať to rychle sviští.
Pár CD na discmanu,
bude bezva pařba.
Víš, co nemá cenu,
brutální je kuřba.
11.12.2007 09:13:00 | jehlaspichlas
Jak krásně popsaný!! :-)
Tak moc se mi stýská...
Byly to nádherný časy... moct se tak alespoň na chvilku vrátit...
05.12.2007 15:29:00 | La Suneteto