Moc hezky napsané,kamarádka to prožívá teďkom a je to sní těžké:o(snad čas zahojí.Děkuji:o)
30.05.2008 09:07:00 | Mraveneček
Líbí se mi to. A nesouhlasím s Chancerem, že potrat je vražda. Za jistých okolnostech.... Není to "vražda". A už vůbec né chladnokrevná... Ale nesmí se toho samozřejmě zneužívat. Báseň opravdu krássně zpracována.
29.11.2007 17:38:00 | Disordine
Nevím, jestli je to nejšťastnější řešení...spíš, že je to chladnokrevná vražda! Ale nebudu tady nikoho kárat, chápu, že dotyčný asi neměl zrovna štěstí. Báseň se ale moc povedla!
28.11.2007 20:12:00 | Chancer
...snad jen...bude líp.Prožila jsem to vedle své kamarádky...vím, jak to těžce nesla...ale čas je mocný doktor...
28.11.2007 19:46:00 | Ayla