Odcházím
Anotace: loučení..vážně ho nemám ráda
Když sbírám po bytě svršky dnů minulých,
a přemýšlím nad nocí kdy sme se minuli,
běží mi myslí jen obrázky touhy,
a z naší lásky zbyly jen šmouhy.
Když vzpomýnám na noci probdělé,
a ráno sme vypadali jak padlí andělé,
běží mi vzpomínka za zavřená víčka,
a z lásky nás dvou dohořívá svíčka.
Když balím si i své šaty sváteční,
a přemýšlím nad věncem snad smutečním?
běží mi čas na odchod od tebe,
a z očí uplakaných zírám do nebe.
Když uklízím přípravky z koupelny naší,
a už jen vzpomínky v noci mne straší,
běžím ti v mysli naproti,
a z hlouby duše doufám,že budeš při chuti.
...
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)