Mít rád?
Milovat?
Promiň, je tak krásná, ale na lásku se nevěří...aspoň u nás ne...: (
03.01.2008 12:56:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
Ano, mít rád a milovat, tak to je opravdu rozdíl, horší je, když to někdo nepozná a pak se lehce zraní ... střípky bolesti či štěstí z obrázků možná proto, že krásné se rozbije a my se snažíme dát zase do kupy ... možná je to takový ten prvý krok, co nás znovu sune kupředu ... jít dál.
05.12.2007 21:40:00 | NikitaNikaT.