Přátelství
Cítím se hrozně,
cítím se provinile.
Cítím se tak vzdáleně,
tak odloučeně.
Něco se se mnou stalo
a teď už nevnímám přátelství.
Něco se prostě podělalo
a proto propadám zoufalství.
Kde je to přátelství, které jsem měla?
Copak jsem na všechno zapomněla?
Nikde jej nevidím.
Už nic necítím.
Přátelství zmizelo,
už nemám nic,
kampak se podělo?
Nechci nic víc..
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)