Ještě jedna schází
Ještě jedna schází,
do 75.
Ne let, ale básní,
co si ze mne utahují,
slzy tají,lásky své
si představují.
Svobodně se pohybují,
názory své uplatňují.
Nejsem já básnířka
pro pero zrozená,
jsem křehká žena
z emocí hnětená.
Můj stín se za mnou plíží,
není mi oporou.
Musím se ze svých spárů
dostat,
zazpívat píseň svou.
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
Komentáře (1)
Komentujících (1)