Hovno je někdy víc
Anotace: prostě fáze života....
Mám novou-starou kamarádku,
jmenuje se deprese.
Se štěstím a pohodou
se tahle holka nesnese.
S břitvou v ruce
hladím své zápěstí.
Říznu se prudce,
už nemyslím na štěstí.
Myslím, že teď
už mi není rovno
ani to prachsprosté
hovno...
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)