strnulá pondělní rána
ta lavička parková
nebyla vždy taková - usmolená!
je mi smutno z toho zimního podzimu
z hejna ukrákoraných vran
z přezářivé vánoční výzdoby
a nahňácaných trhových stánků
takhle po ránu a v polospánku
máš ospalky v očích..
-očích, které koukají ven
na usmolenou lavičku..
moc moc dávno jsme na ní seděli
v naivním snění o lepších zítřích..
nebo aspoň o lepším pondělí..
umyj si oči a běž se nasnídat..
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, adida, Bíša, isisleo
Komentáře (2)
Komentujících (2)