Úááá. Nádherná romantika. Jsem se normálně zasnila a zas mi bylo na chvíli dvacet. Jo, budeš romantická duše. Závidím děvčeti, pro kterou je určena...:))
09.12.2007 12:44:00 | prostě já
ahoj zlato,ty si tohle dílko nazval "obyčejnou rýmovačkou",ale podle mě je to mnohem víc.Líbí se mi,hodně.
29.11.2007 20:13:00 | Courtnei