Pro Aličku
Anotace: Pro moji milovanou sestru:)/
Pro moji malou sestřičku
Pro moji malou sestřičku,
jež má ráda kytičku.
Kytičku plnou jarních přání,
bez bolesti, bez strádání.
Její květ má v sobě skrytý,
je to louka, noční kvítí.
Tak přivonět si smí jen ten,
komu je zámek otevřen.
Tak moje malá sestřičko,
milá krásná kytičko,
někdy hloupá paličko,
roztomilá Aličko!
Dej ať trošku smíme přivonět,
a s tebou zažít lepší svět?
Přečteno 432x
Tipy 3
Poslední tipující: sissi-katka, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)