Od soumraku do úsvitu
Anotace: Láska je Válka...
Před oknem večer začíná,
tam rozestlaná peřina
těší se na dva milence,
na Hrdinku a Zbabělce.
Před oknem noc se odvíjí,
Zbabělý pevnost dobíjí,
Hrdinka vroucně vzdává se,
ví každý, co teď stane se.
Před oknem ráno přilétá,
pod ním se chystá odveta,
peřina souboj zakryla,
Hrdinka teď je zbabělá.
Před oknem den se prochází,
nic dvěma sokům neschází.
Zbabělost nebo hrdinství?
Dala mu svoje panenství.
Komentáře (0)