Anotace: ..pro všechny lidi na světě, básníky i zpěváky, malíře i popeláře, pro dobré i pro špatné, pro křesťany i pro ateisty, pro staré i mladé, pro veselé i smutné..
Líbí se mi to. Je to jedna z mála básní, nad kterou jsem musela přemýšlet, ale nad kterou jsem i chtěla přemýšlet.
29.12.2007 17:47:00 | kryndy
líbí se mi prostředek(asi už jsem zapomněla)
03.12.2007 21:10:00 | Trdlo
A pro psychopaty ne? To jsem teda hořce zklamaná...
Přesto se mi líbí MOC :-)
29.11.2007 20:27:00 | lidus
Nie všetci s tadiaľ lezú
Niekto sa venuje
Aj Cisárskemu rezu...
Šach víš...
29.11.2007 16:38:00 | džemo
já jsem asi looser, že mě nenapadá dostatečně trefnej komentář :-( prostě mě to chytlo, zaujalo, oslovilo, něco to ve mě zabilo a taky trochu porodilo...co víc může básník chtít?
29.11.2007 13:45:00 | Elča