Zadní vrátka
Anotace: Slova a slova.. Až příliš jim někdy věříme a necháme se omámit...
Jestli mě máš trochu rád,
přestaň si už se mnou hrát.
Zadní vrátka si jistíš,
že tu nejsou, brzo zjistíš.
Jsou tu jenom slova a slova,
nechci je slyšet znova a znova.
Činy, kde je jim konec,
nám taky odzvonil zvonec.
Dlouhá doba a nic se neděje,
vyhasl pomalu plamínek naděje.
A ty jsi pořád naprosto v klidu,
všechno, co chtěla jsem, poženu k ledu.
A že láska se mnou houpá?
Ó, příště nebudu tak hloupá.
Na co vlastně mě máš?
Proč si mě tak hlídáš?
Víš, co vůbec chceš?
Rozhodni se a za cílem si běž.
Jen jdi, kam tě srdce táhne,
zase koukáš do prázdné lahve?
Ukonči to s kým jen chceš,
jednou si na mě vzpomeneš.
Budeš říkat: Moje první láska,
uvadla růže, zemřela kráska.
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: Tomíno...
Komentáře (1)
Komentujících (1)