Poslouchej!
Poslouchej slova,
ne ta, jež ze rtů mých vyletí
jak hejna vlaštovek táhnoucích na jih.
Zaposlouchej se do mých očí,
prosím.
Poslouchej prosbu,
tu, co šeptám ti potají
v pohledech, v myšlenkách, ve smíchu skrytou.
Pohlédni do mých očí a pochop,
prosím.
Zaslechni volání
té, která s úsměvem na tváři topí se
v moři všech chvil s tebou prožitých,
vlny mě odnáší k útesům.
Přispěchej, prosím.
Poslouchej slova,
ne ta, jež ze rtů mých vyletí
jak hejna vlaštovek táhnoucích k severu.
Poslouchej ta, jež bojím se vyslovit.
Vyslov je ty, prosím.
Přečteno 353x
Tipy 7
Poslední tipující: Roger, Psavec, jára spots, Liss Durman, Veríssek
Komentáře (4)
Komentujících (4)