Anotace: Ač padl jsem, ty jediná jsi mě zachránila a podala mi ruku.. Otevřela srdce a dala opět smysl života.. A za to ti patří dík! Ta je pro tebe, dangerkriss
láska dvou, pro ně celý svět, však nesmíte ji nechat zakrnět:-) krásné
23.05.2008 21:59:00 | anima alba
slzy v očích mám...já nemám slov...jsi ten, kdo je mým andělem skutečným...ten, kdo mi rozumí...kdo mě chápe...kdo chápe můj svět...teď už vlastně ten náš...děkuji ti za to, že jsem tě našla...všechny naše dny už budou společné a krásné...navždy...budu s tebou napořád...tak dlouho, jak jen si budeš přát...vždyť víš, že bych pro tebe se obětovala...pro tebe budu žít...v mém srdci budeš tak dlouho, až do té doby, než naposled pohlédnu svýma očima na tebe...až naposled políbím tvá ústa...naposled pohladím tvou tvář...až naposled nadechnu se a vydechnu...a usnu do věčného spánku...potom anděli...setkáme se zase tam nahoře...a bude nám krásně...bude to tak, viď?...já chci...:)
29.11.2007 20:37:00 | 0-0