Jen roztáhnout křídla
Proč nejsi tu
proč tu sama sedím
proč světlo mé
zhasíná
a život žádný vidět už snad ani není
Doufáš jen
že příjde den
zítřek
možná dýl
probudíš se
otevřeš oči
oprášíš silnou vrstvu prachu
nadechneš se
rozevřeš křídla
a odletíš
Poletíš daleko
ani nevíš kam
poletíš dál
než je konce světa
Roztáhnout křídla
nádech
poslední křišťálová kapička
ti spadne z oka
a pak odejdeš
Navěky...
Přečteno 325x
Tipy 11
Poslední tipující: Kačík, L.L., cevert, Bíša, night.rainbow, Monsignore
Komentáře (2)
Komentujících (2)