Anotace: ---
TEn konec je naprosto dokonalej ale zacatek je takovej..trhavej..nevim ale konec je vazne dokonalej!:-)
03.12.2007 20:57:00 | Fried Green Tomatoes
Jen to nemaž! V žádném případě! Mně se to totiž mooooc líbilo i s tím marcipánem - já totiž marcipán ráda nemám, ale tvůj mi velice chutnal ;)
30.11.2007 18:23:00 | lennerka
takova.. vrtkava.. jenze ja mam rad marcipan :) ale jo, rekl bych ze typickej tripik :)
29.11.2007 21:07:00 | Jen tvůj anděl