Pomni člověče ....
Anotace: .... že prach jsi, ... a v prach se obrátíš ....
.
Nevyhnutelnost,
ta mě uklidňuje ....
uklidňuje mě svým
věčným trváním ...
Již dávno tu nebudeme,
a ona bude stále ...
nestraně nadělovat
dalším hlupákům ...
co podlehli iluzi
a na chvilku si mysleli ...
... ... ... ... ... že hýbou světem ...
*
Přečteno 320x
Tipy 25
Poslední tipující: simsa, s.e.n, Alci, cevert, Michal Kvido, Pišák, prostějanek, Marfuša, Severka, Monsignore, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)