Anotace: .....
jelení lůj na omrzlý ret
a levandulový květ na poraněná zápěstí,
pak bílý sníh stane se divadelní oponou,
kde jedna hra končí a další již v zákulisí začíná,
říká se tomu život, každý se ráno probouzí a v noci usíná,
posílám polibek do vlasů, světlo nyní zhasíná ...
01.12.2007 00:40:00 | vapiti