Hezký,naštěstí se v tom orientuju:-),jenom radši vůbec nebudu přemýšlet pořadí zmiňovaných osob,protože by mě to asi mrzelo,ale když to tak cítíš...promiň,to jsem prostě já,znáš mě,ve všem se moc vrtám
24.01.2008 15:32:00 | Blacky...
jojo tak tohle znám,i když jste k sobě neměli tak blízko,tak se vám najednou nechce loučit...a stýská se ti po nich-s odstupem času?
15.01.2008 19:48:00 | Kanzy
diky Evi..taky Ti preju hodne stesti, at poznas sqely lidi, ktery te budou mit radi! a at se ti tam libi, ptze to je nejdulezitejsi... snad brzy na viděnou:-) mej se kraaasne!
01.12.2007 11:06:00 | Adrianne Nesser
To je fakt... D O B R Ý! Hlavně že jsem na prvním místě :D Dělám si srandu...
To je jasný, že na lidi, se kterými jsi 3 a půl roku trávila tolik hodin jen tak nezapomeneš. Ale potkáš další a další... :-) Máš se na co těšit, to rozhodně! Takže... Hodně štěstíčka v novém ústavu!!!
:-*
30.11.2007 17:25:00 | Liss Durman