Anotace: ...tohle není žádná básen jen sem se strašně potřebovala vypsat....
tohle ti udělal? :( chudaku. ale nevdavej se. ne každej je tak hroznej jako on. existuje mnoho lepších. tak nezanevři ani na ně ani na lásku... :/
01.12.2007 12:59:00 | niemante
jo... ver... bojuj... taky se snazim...a ty jsi to uz zvladla mnohokrat...prijdou i dobre casy...=)
30.11.2007 20:56:00 | Simísek
V podstatě chci napsat podobný komentář jako ty, co už tu jsou... A přidat k tomu něco ze sebe.. Každej si takový zklamání asi jednou zažil a ví, jak to bolí a jak to zasáhne... Ale v lásku věř, láska je krásná věc, jen tady nepadla do pravých rukou, nebo se v něčích slovech za lásku jen vydávala... Zase přijdou lepší časy, věř mi. :o)
30.11.2007 16:48:00 | mattoni.uz.neni
je mi to líto, zlatí...ani nevíš, jak moc...ale ono to snad bude dobrý...já...věřím v to...přijde jinej...lepší...který tě bude fakt milovat...jednou...za chvíli...nebo pozdějc...on se ukáže :)
30.11.2007 12:44:00 | 0-0
to nee....kazdej neni tak...zbabelej....ver tomu dal..jinak se budes topit.....sni o tom svym tajuplnym poslu lasky...a on prijde....budu ti drzet palce...mrzi me,zes potkala zrovna takovyho "smejda"....fakt...
30.11.2007 11:10:00 | veronika