Život...
Anotace: Prišli sme sem na chvíľu.Tak to je.Nevyhneme sa omylu.
Ktorej pravde
sa pozrieš do očí
Hľadíš ako blázon
nech sa páči...
Lož vyhrá svoju stávku
môže vsadiť aj proti
A len tak sa spýta,
že kto Ti ?
Kto Ti takto radí?
Kto tu takto píska?
Jedovatí hadi?
Niekde musí byť ryska!
A pod tou ryskou
Tam budeš Ty i Ja
Nepotrebujem nič,
len nech život ma opíja...
Přečteno 329x
Tipy 11
Poslední tipující: C.alwen, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull, Liv, kavec, NikitaNikaT., Lupus
Komentáře (4)
Komentujících (4)