Reklama
Anotace: omlouvám se za to jedno slovo
Reklama:
Máme reklamu na štěstí.
Na lidi.
Na prachy.
Ale kdo tenhle zkurvenej svět zachrání?!
Tak řekni,pověz?
Snad nad tím taky přemejšlíš!
Až přídeš na odpověď,tak se ozvi!
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)