Hm, to se nám ty světy ale vzdalují.....Já se také bojím, abych ženy nerozbil. A z některých mám pocit, že už rozbité jsou, akorát nevím, která součástka chybí...
30.11.2007 21:15:00 | jiljovský
Muži křehcí jsou, panečku a jak ... však teké jich musíme hýčkat, stejně jako oni nás ...
30.11.2007 15:30:00 | NikitaNikaT.