Dušičky
Zapal svíčku u mého hrobu.
Pod hrobní deskou leží zlomené srdce.
Duše odlétla...
"Její srdce vykrvácelo."Toť vyryto na hrobní desce
Klekni si, dej mi svíčku,
dej mi plamen, jenže je ve svíčce.
Modli se za úsvitu měsíce,
modli se za mne a za mé srdce.
Já se za něj taky modlila...
Lehni si k mému hrobu a naslouchej mému srdci...
Slyšíš jej? Chce Tvé srdce k sobě...
Kostlní zvony odbili půlnoc...
Tvé srdce jsi odevzdal mě...
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, kavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)