Na dobrou noc
Anotace: tak krásné sny.....
Jede nebem Velkej vůz a je plnej krásnejch snů, veze je do tvého spánku pod polštář tvých nočních můr.
Jede nebem mléčnou dráhou táhnou ho dva ryzáci jede tryskem a já věřím,že ty sny nepoztrácí.
Až dojede k tobě domů prudce koně zastaví poskládá sny pod tvá víčka kdo je poslal nepoví.
Pak se vrátí zpátky domů hvězdní koně půjdou spát a ty sny co k tobě přivez budou se ti v noci zdát.
Komentáře (0)