Holky s holkama,
kluci s klukama
hladí se rukama
a moc krásné je to,
hned hupsnou na to...
:-D Dnes mi fakt hrabe, radši neřeš...:o)
21.01.2008 13:32:00 | Nikytu
Proč ne? :o) Když to schvaluje Kurt Cobain, tak to nemůže byt špatný :)
01.12.2007 13:18:00 | .K.r.i.s.t.y.
Ve světlech Modré Ústřice
tam se mi líbí nejvíce,
svět je modře zbarvený,
jak je krásný život bez ženy,
všechny ženské starosti
mizí v blankytné modrosti,
má to zkrátka velký klad,
když má chlap chlapa rád.
Ani mě nevěřte, Mrtvá Makrela:-)
30.11.2007 22:41:00 | Dračičák