stromek
Dnes se opět symbol vánoc,
na náměstí rozzářil,
a pod ním můj nejmilejší,
s ostatními dítky byl,
koledy nám pěli směle,
adventní k nám přišel čas,
v očekávání spasitele,
rozjímejme znovu zas,
jak ti malí človíčkové,
umem svým vždy pobaví,
hrdé mámy i tátové,
mile je za to pohladí,
každý z nás je dítkem božím
a proto on přišel k nám,
srdce své mu darem složím,
...
krásné svátky pokoj vám...
Přečteno 595x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, danav
Komentáře (1)
Komentujících (1)