Ztracená láska
Anotace: jedna ze šuplíku:)
Ztratila se slova lásky,
ztratila se kvítka sedmikrásky.
Rok za rokem se předbíhá,
dní cos mě líbával ubívá.
Já chtěla svět s tebou obletět
do oblak s tebou vyletět.
Teď už jdeme cestou svou,
ty však ve dne,
já jen tmou...
Komentáře (0)