Mezi řádky
Umět tak číst mezi řádky
vidět víc a hlavně dál -
vzpomenout si na pohádky:
byl - žil jednou jeden král...
Slyšet línou uspávanku -
o to více při ní bdít
nenechat se zlákat k spánku
a včas poznat, kudy jít
Vědět, čemu popřát sluchu -
brát v úvahu pravdu jednu:
kal, co plave na povrchu
v čistých vodách klesne ke dnu
Přečteno 440x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, prostějanek, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)