Anotace: Jasný příklad toho, kdy něco tak srozumitelného nemůžete nikdy pochopit. Opravdu ne.. Na to byste museli znát až příliš mnoho lží.. :)
Pravidlo mluvi jen jeden
Pripadam si spis od prirody prohnila
nez jen pospinena
Citim se jako shnile jablko
jen s rudou slupkou
ktere nechtene
diky zemske gravitaci
/Nic neprehanet!/
s bouchnutim
spadlo na zem
07.01.2008 22:25:00 | Fried Green Tomatoes
jen plačte, mě to neumlčí, plačte a budu plakat s vámi... pro tu kapku, co se rodí... ;))
02.12.2007 10:39:00 | EsmE
Jistě, každý si všechno chápe po svém.. to nikomu neupírám.. :) Jako hádanku bych to nejpíš použít nemohl, protože v tomhle případě nejde o nic konkrétního. Hádanka je oproti tomuhle procházka růžovým sadem :)
01.12.2007 17:23:00 | Trapné děťátko
Máš pravdu, nepochopím to tak, jak to bylo myšleno.. nikdy.. ale vybavují se mi v tom vlastní polopravdy a lži.. Díky.
01.12.2007 13:28:00 | mattoni.uz.neni