Anotace: Omlouvám se všem za svůj výlev, ale díky Literární terapii nedošlo ke ztrátám na životech. Slibuji, že si koupím boxovací pytel, a budu se realizovat tam.
Tak nevím, co napsat, asik je psáno už vše, jen že to také znám ...
05.12.2007 21:55:00 | NikitaNikaT.
ad siorak: Cukr a bič se osvědčil - dostala jsem tři rudé růže, asi po ...hodně letech poprvé:-)
Tak budu bojovat dál:-)
01.12.2007 19:00:00 | spare
Boxovací pytel, je asi nejlepší, taky o tom vážně uvažuju...
Hrozně moc ti rozumím, je to beznaděj, šílený...znám to a myslím, že všechny ženy to občas zažijí, jen to nesmí být každodenní realita, to je pak na blázinec, nebo rozvod...
Každopádně život se kvůli takovým věcem nebere, vždyť vždy nás něco krásného čeká...
01.12.2007 08:16:00 | Pišák
... a řeky tečou a Země se točí ... krásně smutné, nebezpečně pravdivé. Hlavu vzhůru ...
01.12.2007 06:44:00 | Zweiblumen