Strom
Anotace: Tahle báseň vznikla na táboře, když sem usnul pod stromem...
Strom tady u mě stojí
a o mě se bojí.
Nad vodou se on sklání,
Nevím, vypadá to, že přehání.
Nevím, zda-li to vydrží,
před očima se mi již mlží.
Zbohem, já jdu spát,
mám vás všechny rád...
Komentáře (0)