Prožít volný pád
Je tu sobota.
Dobrý den!
Nic se neděje,
jen se líně převaluji
v posteli.
Žádné pracovní
rekordy nechystám.
Přeji si příjemně
prožít dnešní den.
Dělat šňůru hloupostí.
Užít si rozpustilosti,
po samý okraj džbánu.
Vymýšlím brusle,
bazén i saunu,
vše zahrnuji do hesla,
prožít volný pád.
V hlavě mám
nastřádanou euforii,
kterou chci uvolnit,
vybudit v sobě akční já,
blbnout,skotačit a smát se,
protože sobota
je den,
který si to zaslouží.
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: Monsignore, Pišák, jerabina
Komentáře (1)
Komentujících (1)