trésor
To ráno,
s hlavou v oblacích
a zbytky písku na podpatcích
zdál se mi sen..
O pláži,
světlech naděje,
lidech dobrých,
zlých /co nohy podráží/..
A vy,
jste v něm také byli
/do očí jsme si hleděli/
v ten moment,
jako bych poznala
všechny světa divy..
Hra na otázku a odpověď,
byla však osobní zpověď..
Jen hvězdy ví,
o čem mé srdce sní,
tak proč
hrát si na poznání**
Přečteno 413x
Tipy 26
Poslední tipující: Bean, Romana Šamanka Ladyloba, Kozoroh 1, carodejka, j.c., Jiparo, jára spots, blue, Monsignore, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)