X-mass
Anotace: co mě dnes napadlo v autě
To bylo jednou,
byly vánoce, byl sníh.
Slunce lehce hřálo a jeho záře,
dopadla na mé tváře.
Vůně skořice,
badiánu a hřebíčků,
na stole kofola
a házení střevíčků.
Stromeček,malej smrk,
provoněl dům.
Padal sníh,
dodával euforii mým snům.
Malinký vločky,
prosypávaly krajinu
jako cukr sypaný na vánočku.
Stromy se leskly, zmrzly.
To bylo jednou...
Přečteno 472x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
Komentáře (0)