JEMU...
Miluji Tě, nejsou prázdná slova,
a já chci říkat ti to znova.
Miluji, jak přivíráš oči, když krk ti líbám,
vždy když jsem bez tebe, smutná bývám.
Miluji tvou odhodlanost, se kterou přistupuješ k věcem,
chci vědět, že ani já lhostejná ti nejsem.
Miluji tvé názory, které mají kořeny v tvé mysli,
nezáleží mi na tom, co ostatní si myslí.
Miluji to, že žiješ sám pro sebe,
jenomže nesvedu žít bez tebe.
Miluji tvé oči a ty upřímné jsou,
věřím, že mně jednou unesou.
Miluji to, že ti mohu věřit,
své srdce chci ti svěřit.
Buď tu se mnou a mé lásce věř,
budu Tě milovat, sám nezestárneš.
Komentáře (0)