Anotace: ><
Já chci taky zažít další den... bez dechu...
I tahle tvoje báseňka mi vzala dech ;)
04.12.2007 16:24:00 | lennerka
Chci zažít další den
Bez dechu
To je super!:-)
jiank..jako u ty minuly..ja nevim libi se mi proste jenom ten konec a uprimne u tamty s emi ten zacatke libi prece jenom vic..tenhle mi prijde...eh doufam ze se neurazis..ale prijde mi "vymackanej"
03.12.2007 20:59:00 | Fried Green Tomatoes
Tak snad Ti to vyjde. Já teď zažila pár chvil bez dechu a to když jsem četla tuhle Tvou krásnou básničku:-)
02.12.2007 11:24:00 | Ishtar