Beatiful day
Krásný den,
je ten kdy se člověk směje jen tak.
Krásný den,
je když prší a tobě to nevadí.
Krásný den,
je když čekáš na autobus 2 hodiny bez naštvání.
Krásný den,
kdy jsi hladoví a přesto šťastný.
Krásný den,
kdy děláš jednu botu za druhou
a přesto jsi veselý.
Krásný den,
když tě někdo pozdraví.
Krásný den,
když se ti svět zdá růžový.
Krásný den,
jen si tak lehnout a přemýšlet.
Krásný den, pomoct cizímu člověku.
Krásný den, jíst jablko.
Krásný den, užij si ho!
To je právě opak všeho,
lidé by měli být šťastní.
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Vlk v rouše, Kozoroh 1, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)